Per commemorar el Dia Mundial de les Persones Refugiades, des del PEN Català hem organitzat un festival de poesia online de caràcter internacional coordinat per Milthon Robles, periodista i escriptor hondureny que actualment es troba a Barcelona gràcies al Programa Escriptor Acollit  del PEN Català.

El festival “Soc refugiat” donarà veu a persones de diferents territoris (Catalunya, Argentina, Equador, Índia, etc.) que han viscut l’experiència de la migració o l’exili. Entre ells s’hi troben María Gold, María Lanese, Aida Morales Franco, José Miguel Martin, Davinder Jetly, María José Palma Borrego, Rosa Maria Arrazola Diaz, Amaruk Kauzapanta, Marta Pérez Sierra, Miguel Ángel Rosique, Gemma Córdoba Moreno i Juan Andrés Pastor Almendros. El darrer dia hi haurà un guardonat, que valorarà un jurat compost per Marcos Tenesa (Barcelona), Txema Seglers (Barcelona), Olivia Cabezas (Xile) i Albert Torras (Barcelona).

Podeu veure i escoltar la transmissió en directe, del 15 al 19 de juny de 19 a 20 h, a través de Gran Via Ràdio (91.2 FM per a l’àrea metropolitana de Barcelona), Televisió de Sant Martí (canal 25b de la TDT Barcelona), Onda Migrante (emissora Online) i via streaming a les xarxes socials de les mateixes plataformes. A més, dia a dia, anirem compartint ellaços de Zoom per poder accedir a l’esdeveniment també.

 

Us hi esperem!