El dijous 26 de maig va tenir lloc, a les vuit del vespre, el 9è encontre literari 3 veus 3 estils a l’Auditori del Centre de Cultura de la Fundació “Sa Nostra”, a Palma de Mallorca. Davant de més de cinquanta persones els creadors literaris mallorquins Miquel Àngel Lladó i Miquel Àngel Llauger i l’andorrana Teresa Colom ens oferiren un tast de versos.

Les poemàtica reivindicativa, reflexió constant sobre les diverses intoleràncies que flagel·len la nostra societat, de Lladó; les composicions emotivo-mentals i de defensa de la terra, adés ferreterianes, adés carnerianes, de Llauger i la poderosíssima i profunda imatgeria de Colom configuraren el retaule de les tres veus que el públic aplaudí llargament.

Al llarg de més d’una hora, les tres intervencions motivaren que els assistents s’interessessin vivament per les respectives obres d’aquests autors. L’acte l’obrí Sebastià Perelló, en representació del delegat del PEN a Mallorca, Biel Mesquida, i fou moderat, una vegada més, per Víctor Pallàs.

Cal remarcar, finalment, l’agraïment a la Fundació “Sa Nostra” i, especialment a la seva directora, Francesca Niell i a Bernardí Seguí, Director de Relacions Institucionals de “Sa Nostra” gràcies als quals ha estat possible fer aquest “9è Encontre” en escenari tan magnífic i, per primera vegada, fora del Principat.