Text de: Milthon Robles

Aquest 2020, com cada començament d’any, venim carregats de projectes, metes, somnis i aspiracions amb l’objectiu de continuar servint a la societat i sempre amb l’esperança de millorar el món.

El passat 8 de gener, vam iniciar la tercera temporada del programa “Tercer día”, que va nàixer el 2019 i es va emetre a través de la senyal de Gran Via Ràdio 91.2 FM i www.granviaradio.com, un espai de comunicació alternatiu que dóna cabuda a la defensa dels drets humans, la llibertat d’expressió i d’informació i la diversitat cultural.

A més, el pròxim mes de febrer naix un nou espai enfocat a la música i la poesia per al públic més apassionat i romàntic. Aquest programa també s’emetrà en directe per Gran Via Ràdio 91.2 FM – per a l’àrea metropolitana de Barcelona – i pel canal 25 de la TDT, Gran Via Ràdio, amb senyal digital DAB+ – per a tota Catalunya, Madrid i Tenerife –.

També estem treballant en el projecte i construcció de la nostra pròpia emissora de ràdio en línea. Esperem tenir-ho tot preparat per a entrar en antena a partir d’aquest mateix mes de febrer, amb Onda Migrante, un projecte audiovisual que naix de la necessitat que tenim les persones refugiades i els migrants de difondre, arreu del continent europeu, la nostra cultura, art, música i orígens amb una mirada sobre la llibertat d’expressió i els drets humans. Aquest projecte forma part del grup d’emissores i televisions http://www.amsc.cat/

Així doncs, Onda Migrante emetrà, en directe, continguts via streaming, podcasts en llengua castellana i músiques de tot el món. I, a més, seguirem lligats als projectes i activitats del PEN Català.