El dia 13 de març el PEN Català, juntament amb l’Aula de Poesia de la Universitat de València i Ca Revolta, ha organitzat una xerrada i un recital amb la presència del poeta palestí Bàssem an-Nabrís.

La jornada del 13 de març començarà amb la xerrada Escriptura i traducció, a les 12h a l’Aula de Poesia de la Universitat de València, amb la presència de Bàssem an-Nabrís (poeta palestí acollit a Barcelona del 2012 al 2014) i la seva traductora Valèria Macías i presentada per Begonya Pozo. L’activitat consistirà en una xerrada-lectura del poeta i la seva traductora amb els estudiants de Filologia Catalana de la Universitat de València que, tot i que es durà a terme durant l’horari lectiu, estarà obreta al públic en general. Es tractarà sobre l’escriptura en àrab clàssic i la seva traducció al català, així com també es farà una introducció sobre el Programa Escriptor Acollit del PEN Català, del qual n’ha estat partícep l’escriptor palestí. L’acte acabarà amb un recital de poemes d’an-Nabrís en àrab i en català.

Per tancar la jornada, se celebrarà el recital Rompre Barrots a les 20h a Ca Revolta, que consistirà en una lectura pública de l’obra Totes les pedres de Bàssem an Nabrís, amb la participació de l’escriptor palestí i dels poetes Pau Vadell i Pau Sif. Aquest acte està inclòs dins del cicle Poesia per la Revolta de Ca Revolta.

Bàssem València