Milthon Robles, periodista hondureny i actual escriptor acollit del PEN Català, dirigeix des del passat mes de març l’informatiu AMSC. Un programa radiofònic que s’emet amb Gran Via Ràdio (91.2 FM) per a l’àrea metropolitana de Barcelona i en DAD+ per a Tenerife, Onda Migrante i Onda Joven Sevilla, que s’enllacen amb la senyal streaming de Gran Via Ràdio per a aquest especial que s’emet de dilluns a divendres de 19h a 20h.

Durant el programa l’acompanyen Olivia Cabezas des de Xile, Fran Fernández des del Vallés Occidental i Manu Becerra des de Sevilla. Tots plegats entrevisten músics, poetes, escriptors, actors i actrius, cineastes, periodistas, locutors, analistes socials, etc. Robles ens explicava fa unes setmanes que aquest nou projecte ha nascut de la necessitat que tenen les persones refugiades i els migrants de difondre, arreu del continent europeu, la seva cultura, art, música i orígens amb una mirada sobre la llibertat d’expressió i els drets humans. Actualment però, a causa de la situació d’alarma sanitària, el programa ha derivat en un especial COVID-19.

Els oients poden seguir la transmissió via streaming també a través de les xarxes socials d’Onda Migrante (Facebook, Twitter, YouTube, Twitch, DLive, Dailymotion i Mixer).

Tota la informació aquí!