Aquest any el PEN Català ha tornat a participar en l’Encontre d’Escriptors de la Mediterrània, una cita que s’emmarca dins la Mostra Viva de València en la que hi participen una bona nòmina d’autors/es de diferents territoris.

Enguany, entre els actes proposats hi havia una conversa sobre La pesta d’Albert Camus, en la que van participar Yazmina Khadra i Hélène Rufat, una conversa amb els novel·listes Manuel Baixauli i Sebastià Alzamora, una taula sobre la figura de Carmelina Sánchez-Cutillas, una conversa amb Sami Naïr a propòsit de la publicació del seu llibre sobre Simone de Beauvoir i, per tancar l’Encontre, un recital de poesia que va tenir lloc al claustre del Centre del Carme en el que participaren poetes com Marc Granell, Isabel Robles, Maria Josep Escrivà, Mohamad Bitari i Salvador Jàfer.


El PEN Català hi col·labora des del passat any en aquest encontre. Amb un gran èxit d’assistència malgrat la situación actual, tot plegat va significar un ric punt de trobada entre creadors/es de diferents llocs de la Mediterrània.