La inauguració de l’exposició tindrà lloc dimarts, 12 de març a les 19 hores, a l’Espai Zero de la Biblioteca de Catalunya (c.de l’Hospital, 56, Barcelona)

En el marc de la celebració dels 90 anys el PEN Català en col·laboració amb la Biblioteca de Catalunya presenta l’exposició Presència i diàleg de la literatura catalana al món. PEN Català, 90 anysL’exposició mostra els documents més rellevants de l’arxiu de l’entitat que ha estat cedit  a la Biblioteca de Catalunya i que està integrat per més de quatre-cents documents originals, fotografies, cartells i publicacions.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc dimarts, 12 de març a les 19 hores, a l’Espai Zero de la Biblioteca de Catalunya (c.de l’Hospital, 56, Barcelona) i anirà a càrrec d’Eugènia Serra, directora de la Biblioteca de Catalunya i Carme Arenas, presidenta del PEN Català.

L’exposició es podrà veure del 12 de març al 12 d’abril de 2013 de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 9h a 14h.

La mostra es complementarà amb la conferència El PEN i la societat literària catalana: sis punts d’inflexió a càrrec de l’escriptor i professor de la UOC, Jaume Subirana.

La conferència tindrà lloc dilluns 8 d’abril a les 19h a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (c. de l’Hospital, 56, Barcelona)