L’exposició es podrà veure del 14 al 27 d’octubre a la Bibiloteca pública Josep Soler I Vidal. El dia 23 de setembre Salem Zenia pronunciarà la conferència Dir sense por. La llibertat d’expressió.

El PEN Català i l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de l’Ajuntament de Gavà presenten l’exposició fotogràfica Veus silenciades, veus rescatades, que denuncia les violacions de la llibertat d’expressió al món a través de 15 casos d’escriptors perseguits. L’exposició s’acompanyarà de la xerrada Dir sense por. La llibertat d’expressió. Testimoniatge d’un escriptor perseguit al seu país, a càrrec de Salem Zenia, escriptor amazic acollit a Barcelona i Raffaella Salierno, Directora del Programa Escriptor Acollit del PEN Català.

L’acte començarà amb la projecció d’un breu audiovisual: ICORN (Xarxa Internacional de Ciutats Refugi). La conferència tundra lloc a  la Biblioteca pública Josep Soler i Vidal, (Pl. de Jaume Balmes, s/n, Gavà).

L’exposició Veus silenciades, Veus rescatades es podrà visitar del 14 al 27 d’octubre, en els horaris d’obertura de la biblioteca.