Irakli Kakabadze ha participat a Sinestèsia, la segona mostra de videopoesia de Barcelona, celebrada el passat 7 de maig amb Generation of faithless monks [Generació dels monjos sense fe]. L’escriptor i activista per la llibertat d’expressió que actualment acull el PEN Català té una presència molt activa a les xarxes tant a Geòrgia com a escala internacional i d’aquesta manera ha inaugurat aquesta faceta a la ciutat que l’acull.

El poema és una crítica ferma a l’església, però també al comportament i actitud de la nostra societat actual en general, per la qual cosa la denúncia és extrapolable al nostre país i a la nostra societat.

L’escriptor ha volgut aparèixer en aquest vídeo llegint en alguns dels paisatges urbans i emblemàtics de Barcelona, com ara la Plaça de la Catedral, la Sagrada Família, la Rambla del Raval o els barris de Gràcia i el Born.

Aquest treball ha estat possible gràcies al PEN Català i a Prole, organitzador de la mostra, amb música de Mario Serrano, traducció catalana de Víctor Obiols i gravació i edició de Sara Serrano.