El PEN Català, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i Serveis editorials Èter, tanca la convocatòria de la residència literària per a 6 joves dramaturgs catalans i palestins que vulguin participar en una residència literària a Catalunya.

Es van rebre un total de quinze candidatures de les quals se’n han seleccionat sis. El jurat per unanimitat ha decidit que els beneficiaris de la Residència PEN Català/Faber Llull d’Olot de dramaturgs catalans i palestins són:

Dramaturgs catalans:
Catalina Florit
Ramon Micó Vallvé
Clàudia Serra

Dramaturgs palestins:
Bashar Murkus
Rama Haydar
Ghassan Naddaf

El jurat que va prendre la decisió final és conscient que havia de rebutjar les sol·licituds molt interessants que, sens dubte, s’haurien inclòs si s’hagués disposat de més places. A més, l’alt nivell de la majoria d’aspirants és un testimoni de l’enorme talent que hi ha entre els joves escriptors europeus. Volem animar-vos a continuar escrivint, malgrat tots els obstacles, i aprofitem aquesta oportunitat per desitjar-vos una carrera literària d’èxit!

El jurat està format per Mohamad Bitari (Serveis editorials Èter), Davide Carnevale (Dramaturg), Claudia Cedó (Dramaturga), Amer Hlehel (Dramaturg) i Gemma Rodríguez (PEN Català) i Joan de Sola (Institut Ramon Llull).