El passat 29 d’abril a 19 hores es va presentar a Palma, a la Llibreria Drac Màgic, l’edició especial en versió catalana del llibre PEN Internacional, una història il·lustrada.

L’acte fou presentat pel vicepresident a les Illes Miquel Àngel Llauger i comptà amb la participació de Carles Torner, director executiu del PEN Internacional, i del vicepresident del PEN Català, Jaume Subirana.

La majoria del públic assistent eren socis i sòcies del PEN a les Illes Balears que pogueren gaudir de les detallades explicacions dels ponents, on tant Carles Torner com Jaume Subirana recordaren nombroses anècdotes i fets cabdals esdevinguts al llarg dels cent anys d’existència de l’entitat.

Carles Torner també va dedicar espai a explicar la gestació de llibre original en anglès, les decisions preses en el procés i l’enorme recerca documental que va posar al descobert imatges i referències inèdites de gran interès. Tot el conjunt del llibre conforma un recull històric molt valuós.

L’acte, organitzat pel PEN Català i la Llibreria Drac Màgic, comptà també amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Institució de les Lletres Catalanes.