El dijous 28 d’octubre ha tingut lloc, a dos quarts de vuit del vespre, el 7è encontre literari Tres veus, tres comarques, rebatejat Tres veus, tres estils per qüestions “tècniques” de globalització comarcal que el coordinador Víctor Pallàs ha aclarit en referir-se a la trajectòria biobibliogràfica dels tres autors presentats.

Com en les darreres edicions s’ha comptat amb el suport de l’Ateneu Barcelonès (Canuda, 6) que ens ha acollit a la Sala Verdaguer, la qual s’ha demostrat especialment adequada al format d’aquest acte.

Aquests creadors de la nostra llengua, els poetes Joan Vallès, Jordi Sala Franc i Miquel-Lluís Muntané ens han ofert un tast variat i contrastat de la seva producció literària a través de les seves diverses intervencions.

El públic, finalment, ha intervingut amb preguntes sobre l’obra llegida per cada poeta i el particular registre demostrat per cadascun. Ha estat més d’una hora de poesia en la qual s’han mesclat tot l’ofici poètic evocador de Muntané amb el batec roent i metafísic de Sala Franc i la quotidianitat acerada de Vallès. Més d’una trentena d’oients atents n’han estat testimonis.

Al final d’aquest 7è encontre Víctor Pallàs ha convidat els assistents al següent (el 8è) que s’esdevindrà el proper dimarts 30 de novembre, en aquesta mateixa sala i a la mateixa hora, i hi participaran les poetesses Mª Lluïsa Pazos i Fanny Urpina i el poeta Josep Espunyes.