La nostra web ha estat seleccionada per formar part de l’exposició Abans i ara. Del grafisme al disseny gràfic a Osona, dins el programa d’activitats de Vic Capital de la Cultura Catalana 2016. Es pot visitar del 5 de maig al 12 de juny en diferents espais de Vic (Temple Romà, Casino de Vic, Espai Romeu, Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic i ACVIC, Centre d’Arts Contemporànies).

La mostra presenta l’evolució de les arts gràfiques des de 1878 fins als anys 80 del segle XX, moment en què es comença a treballar amb els primers ordinadors. L’exposició no només recull material del passat, sinó que també vol ser una radiografia del present, per la qual cosa s’hi exposen projectes de la generació actual de dissenyadors i dissenyadores procedents de quaranta-vuit estudis de disseny gràfic de la comarca.

Els visitants podran accedir a la web del PEN Català en les instal·lacions com a projecte destacat juntament amb d’altres treballs de Bisgràfic, l’estudi que ha dut a terme la renovació de la nostra web.