Sí! El nostre web s'adapta a dispositius mòbils, però encara està en desenvolupament. Per veure-la ara correctament, consulta-la des d'una mida de pantalla major de 1100px ; )

Política de privacitat

En compliment de la llei ORGÀNICA 3/2018 de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals de 6 de desembre de 2018 (LOPD-GDD) i d’acord amb el reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat d’informació i del comerç electrònic (LSSICE o LSSI):

Responsable del tractament de les seves dades personals

Les dades personals recollides a través d’aquest lloc web seran tractades pel PEN Català amb domicili al carrer Canuda, 6, 5è. 08002 Barcelona. Inscrit al Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 8.550. Adreça de correu electrònic de contacte pen@pencatala.cat. www.pencatala.cat és l’adreça web de Raó Social, mitjançant la qual ofereix als usuaris d’internet informació sobre l’associació i els serveis que ofereix. Tel 93 318 32 98.

A efectes del previst en el reglament general de protecció de dades citat anteriorment, les dades personals que ens enviï a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de “usuaris del web, socis i subscriptors”. Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la seva informació personal:

En el tractament de les seves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència.

Principi de minimització de dades.

Principi de limitació del termini de conservació

Principi d’integritat i confidencialitat.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem al PEN Català procedeixen de:

Formulari d’alta de soci

Formulari d’alta d’amic

Formulari de contacte

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat

Sol·licitar la rectificació o supressió

Sol·licitar la limitació del seu tractament

Oposar-se al tractament

Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Per dur a terme qualsevol d’aquestes accions caldrà enviar un correu electrònic a pen@pencatala.cat

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. PEN Català deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En exercir el seu dret a la portabilitat de les dades, tindrà dret al fet que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Com a interessat, té dret a rebre les dades personals que l’incumbeixin, que ens hagi facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix la llei.

Finalitats del tractament:

•             Mantenir-lo informat sobre els nostres productes i serveis, quan així ens ho sol·liciti a través dels formularis del lloc web o per correu electrònic.

•             Mantenir la relació amb els nostres associats, oferint-los informació i tots els nostres serveis.

•             Donar resposta i gestionar les seves consultes, comentaris i suggeriments, si s’escau.

•             Gestionar la seva participació en presents i futurs processos de selecció, en cas que ens faci arribar les seves dades (inclòs el seu currículum) amb aquesta finalitat.

•             Gestionar la seva participació en presents i futurs processos electorals.

•             Obtenir informació sobre l’ús del lloc web, analitzant el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat dels visitants i la seva freqüència d’ús. A aquest efecte, el RESPONSABLE utilitza informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d’Internet que no permet la identificació de l’interessat en cap moment.

Legitimació

Consentiment. Les dades personals aconseguides a través dels formularis del lloc web seran tractades únicament en base al consentiment atorgat per l’interessat, a través de l’acceptació de la casella disposada per a tal finalitat. Aquest consentiment pot ser retirat en qualsevol moment.

Interès legítim del responsable. La informació estadística obtinguda del lloc web serà tractada sobre la base de l’interès legítim del responsable. Aquesta informació no permet identificar a l’usuari.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les eines que fem servir per gestionar les seves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, del PEN Català a través del seu portal, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual es troba a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del nostre web (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Hosting: CDMON, amb domicili al Carrer de Girona, 81, 08380 de Malgrat de Mar. Més informació a: https://www.cdmon.com/ca/. CDMON tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting al PEN Català

E-mail màrqueting: The Rocket Science Group LLC d / b / a, amb domicili als EUA. Més informació a: https://mailchimp.com/ (The Rocket Science Group LLC d / b / a). The Rocket Science Group LLC d / b / a tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d’email màrqueting a PEN Català.

En el cas de dades que provinguin de contractes de serveis s’especificarà si hi ha altres destinataris als quals calgui comunicar les dades sempre amb l’únic objectiu de prestar els serveis contractats i previ consentiment.

Les dades personals obtingudes a través del lloc web no seran comunicades a tercers, excepte obligació legal o sigui necessari per a la prestació d’un servei sol·licitat.

Propietat intel·lectual

© Copyright 2016 PEN Català, tots els drets d’explotació estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són propietat del PEN Català. Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Així com tampoc s’autoritza:

* Presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany al PEN Català per mitjà de “framing”.

* La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és del PEN Català mitjançant “in line linking”.

* L’extracció d’elements del lloc web causant perjudici al PEN Català conforme les disposicions vigents.

Responsabilitat dels continguts i dels enllaços

El PEN Català no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís. El PEN Català no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. La única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

El sistema de navegació i el software necessaris pel funcionament d’aquest lloc web recull, en el curs normal per al seu exercici, algunes dades personals la transmissió de les quals és implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’internet. Es tracta d’informació que no és obtinguda per ésser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre’n la identificació. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web, així com també per controlar-ne el correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

Llei i jurisdicció aplicable

Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.