Sí! El nostre web s'adapta a dispositius mòbils, però encara està en desenvolupament. Per veure-la ara correctament, consulta-la des d'una mida de pantalla major de 1100px ; )

Dia de l’Escriptor Perseguit

El PEN Internacional ha declarat el dia 15 de novembre com el Dia Internacional de l’Escriptor Perseguit amb l’objectiu de donar suport i recolzament a tots aquells escriptors i escriptores que estan empresonats o amenaçats a causa dels seus escrits. Aquesta data també serveix per sensibilitzar la societat sobre la vulneració del dret a la llibertat d’expressió que encara es produeix en molts països del món.

El PEN Català té entre les seves actuacions més destacades l’organització d’actes reivindicatius en aquesta jornada i al llarg dels anys s’ha consolidat com una de les organitzacions de referència en la defensa del drets dels escriptors a expressar-se lliurement. Des de fa uns anys, amb motiu del 15 de novembre, el PEN Català edita un cartell, l’original del qual és una obra d’un reputat artista català. Podeu consultar el nostre Fons d’art per veure els originals de les diferents edicions.