Presenta la teva candidatura aquí!

El PEN Català, en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i amb el suport de la Unió Europea, obre una convocatòria per a joves escriptors i escriptores emergents que vulguin participar en una residència literària a Faberllull Olot (Catalunya). Busquem escriptures que projectin una mirada crítica sobre la societat, que albirin escenaris de futur col·lectius i que reflexionin i experimentin al voltant de temes con el canvi climàtic, el gènere, la tecnologia, les migracions, la democràcia o la llibertat d’expressió, entre d’altres.

L’objectiu de la convocatòria és oferir un espai de treball, inspiració i intercanvi.  La residència s’organitzarà en dos blocs. Un bloc col·lectiu que prioritzarà l’intercanvi entre el grup de residents i on es faran trobades amb diferents professionals del sector que serviran d’inspiració i de mentoria. I un altre bloc, en què cada resident podrà desenvolupar individualment el seu projecte literari.

Un dels resultats de la residència serà una publicació que inclourà traduccions de fragments de l’obra dels autors i autores participants a l’anglès i al francès. Aquesta publicació es difondrà entre editorials europees amb l’objectiu de fomentar la seva traducció i publicació en altres llengües. A més, les persones seleccionades participaran en una gira de contactes amb traductors i editorials per donar-se a conèixer.

Pots presentar la teva candidatura fins al 31 de maig de 2021. Fes clic aquí per llegir les bases.

Bases – ENGLISH VERSION
Bases – VERSIÓN EN GALEGO