El dia 14 de novembre, Gemma Rodríguez, coordinadora del projecte europeu Engage! Young Producers, es va reunir amb l’alumnat de l’Institut Viladomat de Barcelona per escoltar les seves conclusions sobre el procés d’avaluació de la jornada “LiterACCIÓ” del passat 10 d’octubre al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona).

Durant la jornada es van recollir les valoracions de les persones que hi van assistir i l’avaluació es va completar amb una enquesta que es va enviar, posteriorment, via correu electrònic.


La majoria desl enquestats/des han valorat molt positivament la qualitat i l’interés dels continguts, l’organització, el càtering i el servei de traducció de la jornada. Mentre que, com a aspectes a millorar, s’han mencionat la interacció entre el públic i els ponents, un format més participatiu i més gent jove entre els conferenciants.

Des de la direcció i coordinació del projecte europeu Engage, liderat pel PEN Català, volem donar les gràcies a tots els participants de l’enquesta, així com a l’equip directiu i a l’alumnat de l’Institut Viladomat, que ens ha acompanyat durant els dos anys i mig de projecte. Ha estat un plaer poder comptar amb una comunitat educativa compromesa, crítica i creativa com la vostra!